19.3 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

El coordinador d’Economia de Gandia suma a les seues competències la gestió dels aparcaments

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Gandia ha aprovat la modificació de les atribucions de la Coordinació General d’Economia i Hisenda, per la qual el titular d’este departament Salvador Gregori, serà la persona responsable de les accions d’impuls, coordinació i seguiment dels aparcaments públics municipals, tal com han informat el portaveu del Govern, José Manuel Prieto, i el regidor Xavier Ródenas. 

Com ja és sabut, a causa de les nul·les gestions de la passada legislatura i els successius impagaments, l’actual govern s’ha vist obligat a quedar-se amb l’explotació dels pàrquings del Prado i del Serpis, i després de l’èxit de gestió que ha suposat el model implantat en el del Prado, i com ja vam anunciar al seu dia, el sistema serà traslladat al pàrquing del Serpis i això comporta una càrrega de treball i gestió que serà assumida per Salvador Gregori“, ha declarat Prieto.

Gandia disposarà de prop de 1.000 places d’estacionament a uns preus altament competitius en ple centre de la ciutat que com ja ha succeït, augmentaran l’afluència de públic en convertir el Centre Històric en una zona comercial amb totes les facilitats.

D’altra banda, Prieto i Ródenas han informat de la sol·licitud a la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural d’un ajut de 40.000 € que es destinarà, en el cas de ser adjudicada, a executar obres dirigides a millorar les canalitzacions en una zona del Grau amb la finalitat d’evitar abocaments a les sèquies. La proposta s’acull a l’ordre 13/2017, del 21 d’abril, de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural.

Amb aquest ajut, el consistori pretén dur a terme actuacions en la matèria i continuar en la línia de col·laboració amb altres entitats a l’hora de sol·licitar subvencions que ens ajuden a emprendre obres que d’altra manera no podrien ser executades donat l’estat de les arques municipals.

En la mateixa línia de col·laboració i en aquest cas gràcies a la Diputació de València, dins de la línia d’ajudes destinades per a la realització d’obres de condicionament, millora i conservació de béns immobles destinats a activitats musicals de la província de València, este dilluns s’ha aprovat el projecte tècnic per a la realització de les obres de condicionament acústic per al condicionament acústic de les aules del centre Artístic Professional de Música (UPI) que gestiona la Unió Musical Sant Francesc de Borja. En aquest cas, l’ajuda és de 45.000 € i el cost total del projecte és de poc més de 51.000 € pel que la diferència serà assumida pel beneficiari dels treballs.

 

 

Articles relacionats