GARZÓN RENOVA LA DIRECCIÓ D’IU I NOMENA A MARINA ALBIOL RESPONSABLE D’INTERNACIONAL

En la seua primera reunió, el nou Consell Polític Federal d’IU ha aprovat per unanimitat la composició de la nova Executiva, que suposa un relleu generacional de la mà de Garzón, qui ha triat per al seu equip a dirigents que l’han acompanyat durant els últims mesos però també ha deixat espai a representants dels dos corrents internes del partit.

En la nova direcció, el madrileny Ismael González assumeix les tasques de la Secretaria d’Organització, mentre que la responsabilitat de Relacions Polítiques i Acció institucional queden en mans de l’andalús Ernesto Alba, regidor de Conil (Cadis). Aquest últim càrrec serà l’encarregat de les relacions amb altres partits i de desenvolupar el moviment polític i social al que aspira la nova IU.

Per la seua banda, la tinent alcalde de Rivas Vaciamadrid (Madrid), Sira Rego, portarà l’àrea d’Acció social i les estratègies per al conflicte i Marga Ferré serà la responsable de Formació i elaboració. D’ella depenen les secretaries de Formació (José Sarrión), Anàlisi electoral (Jaime Aja), Procés constituent i memòria democràtica (Esther López Barceló) i Polítiques (Carlos Sánchez Mate).

Vicent Gregori coordinarà la campanya del PP a l’Ajuntament de Gandia i Barber serà el portaveu