21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Garbí Throws Academy es prepara per a la jornada final de lliga

Aquest cap de setmana es disputaran les jornades finals dels equips de Divisió d’Honor i primera Divisió de l’atletisme espanyol on l’acadèmia de llançadors del Club de Córrer el Garbí participarà en diverses seus.

En la final pel títol de Divisió d’Honor que tindrà lloc en les pistes d’atletisme de Vallhermoso participarà Ainhoa Martinez representant a l’Avinent Manresa en llançament de pes on el principal objectiu és aconseguir el 6é lloc per equips.

D’altra banda, l’AA Catalunya participarà en la jornada de permanència de Divisió d’honor a Saragossa on comptarà per a aquesta competició amb Judit Prats en llançament de pes, Gema Martí en llançament de martell i Aina Olaso en llançament de javelina, l’objectiu d’aquestes atletes serà aconseguir la major puntuació per a mantindre a l’equip en Divisió d’Honor.

En primera divisió participaran, el dissabte matí en Vallhermoso, per a la final del títol de primera, Guillermo Garcés en llançament de pes i Óscar Gimeno en martell per a l’Atletisme del Sud i Víctor Faus en el CA Safor Teika.

Aquest serà l’últim esdeveniment per equips d’aquesta temporada.

Articles relacionats