Gandisoft presenta a Madrid el seu sistema de pagament segur que redueix el risc de frau

L’empresa Gandisoft SL ha participat aquesta setmana a Madrid a la vuitena edició de la fira ‘eShow Madrid 2017’ sobre comerç electrònic i màrqueting digital, que s’ha desenvolupat els dies 25 i 26 d’octubre en el recinte firal d’IFEMA, i on la companyiagandiana ha presentat el seu nou producte ‘Pagosegur’ (un sistema de pagaments online protegits que garanteix les transferències de diners entre els usuaris).
Pagosegur redueix el risc de frau en qualsevol tipus de transacció i actua com un tercer agent de confiança que vetla pels interessos de comprador i venedor. El sistema verifica el pagament i desemborsa els fons retinguts només quan el comprador i el venedor estan satisfets amb la finalització de l’operació en els termes establits prèviament. El servei es complementa amb un xat privat entre tots dos, on no comparteixen dades personals. Arxius com a fotos, documents o contractes serveixen per a deixar constància i testimoniatge cronològic sobre com es va aconseguir l’acord, on es va embalar la mercaderia, l’albarà de l’empresa de transports i el seguiment del paquet fins a la seua destinació final.
El procés Pagosegur.com garanteix al venedor que el comprador disposa dels diners acordats i que a més ho ha dipositat satisfactòriament en un compte de dipòsit assegurat. Un sistema de pagament que pot utilitzar-se per a operacions de compravenda de béns i mercaderies, reserva de compra o lloguer d’immobles, encàrrecs professionals, treballs de construcció o manteniment, reparacions, etc. Pagosegur ofereix els seus serveis en web, app i API. 
Gandisoft ha presentat Pagosegur en el seu stand de l’esdeveniment eShow Madrid 2017, que és la major fira d’Ecommerce, Màrqueting Online, Social Media, Mobile i Internet ofThings d’Espanya. Es tracta del millor aparador per a conèixer de primera mà les últimes tendències en tecnologia i les solucions o estratègies sobre casos d’èxit més innovadors gràcies a diversos experts nacionals i internacionals, amb àrees de Networking i fòrums de debat.
El pavelló 5 de la fira comptava enguany amb més de 250 ponents de la indústria digital i professionals de Google, Alibaba, Amazon, Porsche, Ulabox, Bricomart, Privalia, etc, a més de 120 stands expositors, més de 10.000 professionals i visitants que converteixen aquesta cita en el centre del sector digital espanyol.
El gerent de Gandisoft, SL, José Vicente Gomar, ha conclòs que aquest nou sistema de pagament aportarà una major tranquil·litat als milers d’usuaris que realitzen milions de transaccions diàriament d’una forma molt més segura.

Et Pot Interessar