Gandisoft desenvolupa per a l’Ajuntament de Gandia una APP amb actualitat, agenda i serveis

El regidor delegat d’Administració , Modernització i Govern Obert de l’Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha presentat l’App de Gandia que ja està disponible a PlayStore per a usuaris d’Android i que pròximament estarà disponible l’App Store per a usuaris d’iPhone. El projecte ja ha passat per la Comissió d’Administració i s’ha informat als grups municipals d’aquesta nova eina.

«Fa temps que estem treballant per unificar totes les eines de comunicació municipal i gràcies a una empresa local Gandisoft hem desenvolupat l’App. El cost ha estat mínim per al consistori gràcies a una subvenció que ens ha estat concedida per la Conselleria de Transparència i el manteniment de la mateixa tampoc suposarà cap cost, ja que serà gestionat per tècnics i persones del consistori» va declarar Jose Manuel Prieto.

D’aquesta manera, els usuaris poden descarregar-se l’App sota el nom de «Comunica Gandia» i després del registre, podran començar a rebre informació de l’actualitat i agenda municipals de manera totalment gratuïta. De moment, els serveis que es poden consultar són: Serveis Bàsics, Cultura, Esports i Sanitat a més de les notícies que genera l’Ajuntament de manera general.

La intenció del departament que dirigix Prieto és ampliar l’eina perquè en una segona fase s’obrin espais de diàleg i debat. «Volem que els ciutadans puguen interactuar i participar en elements de decisió. En aquesta línia també estem treballant amb el departament de Participació Ciutadana i esperem que també es puga realitzar l’elecció dels membres del Comité Municipal de Transparència utilitzant aquesta App«.

Et Pot Interessar