18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

La gandiana Gema Martí, subcampiona autonòmica en llançaments llargs

Gema Martí va participar dissabte passat en el Campionat Autonòmic Absolut de Llançaments Llargs que es va celebrar a Castelló. L’atleta de Gandia va aconseguir la medalla de plata en el campionat absolut, sent de primer any de categoria sub20. 
L’atleta que milita en les files del FC Barcelona, però entrena en l’Escola de Llançadors del CC El Garbí a les ordres de Juanvi Escolano, va aconseguir un millor llançament de 58,92m, que suposa millorar la marca personal de l’atleta, rècord de la Comunitat Valenciana sub20 que ella mateixa posseïa des de fa uns mesos, i també suposa la 3ª millor marca espanyola de la història de la categoria sub20, tenint en compte que Gema és el primer any que milita en aquesta categoria.
Els pròxims objectius per a l’atleta blaugrana són els dos campionats nacionals de llançaments llargs, el sub20 i l’absolut, i també la possible classificació per a la Copa d’Europa de Llançaments Llargs d’Hivern de Categoria Absoluta.
En vistes a la Temporada d’Aire Lliure, s’ha centrat la seua preparació al Campionat del Món Sub20 per al qual ha ratificat la marca mínima exigida per la Federació Espanyola per a poder acudir a l’esdeveniment.

Articles relacionats