14.3 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Gandia va ser epicentre del billar nacional amb la celebració del XVI Ciutat de Gandia Chef Amadeo

– El Club de Billar Chef Amadeo Gandia realitza una excel·lent organització

– Verdú, Estruch i Pascual entran en la fase final i Jose Luis Pascual es consolida en el núm. 11 del rànquing nacional.

– La setmana passada des del dilluns i fins al diumenge es va disputar el Gran Premi d’Espanya XVI Ciutat de Gandia Chef Amadeo

Un total de 105 billaristes de tota la geografia espanyola, que es disputaven els punts del rànquing nacional, perquè el Campionat celebrat a Gandia, està integrat en el rànquing nacional.

Amb la participació de 6 jugadors del Chef Amadeo Gandia: Paco EstruchJose Ramón Fuster, Ausiàs Fuster, Jose Luis Pascual, Salvador Verdú i Cándido Amador. Que van tindre una competició que es pot titllar d’èxit, perquè 3 dels jugadors del club gandià es van classificar per a disputar la Fase Final: Salvador Verdú, Francisco Estruch, i Jose Luis Pascual.

Els gandians Verdú (25é) amb una mitjana general de 0,912 i Estruch (20é) amb una mitjana general de 0,936 van caure en setzens i el de Villalonga Pascual (13é) va caure en huitens, també van participar Ausiàs Fuster (35é) amb una mitjana general de 0,908, Jose Ramón Fuster (52é) i Cándido Amador (92é)

Significar les estadístiques de Jose Luis Pascual, perquè amb una mitjana general d’1,476 va ser la més alta del campionat, a més d’una sèrie  màxima de 10 caramboles.

Aquesta classificació de Pascual en 13a posició de l’esdeveniment, el catapulta cap amunt en el rànquing nacional, ja que ascendeix des de la posició 26 fins a la 11 posició, la qual cosa li permet estar entre els 16 millors jugadors del rànquing nacional i esperar als seus rivals en la pròxima prova que serà en Mijas (Malaga) el mes de novembre.

El podi de Ciutat de Gandia Chef Amadeo va ser  com a  campió Adrián Legazpi de la madrilenya, Subcampió Sergio Jimenez de la catalana i tercera plaça per a Raul Cuenca de la valenciana i Carlos Crespo de la balear.

Podi del XVI Ciutat de Gandia Chef Amadeo

Tal com estava previst es va produir la retransmissió de semifinals i final per MARCA TV, que va canviar l’aspecte habitual del Gandia Billar Club, amb motiu de la retransmissió.

Al seu torn el Gandia BC va retransmetre íntegrament tot l’esdeveniment a través dels canals de la FBCV. Retransmissió que va ser tot un èxit, amb una repercussió a nivell d’aforaments molt interessant. Destacar també, com és habitual, l’organització del club gandià que va ser extraordinària en un torneig de 7 dies que representa un veritable esforç d’organització.

Així, novament Gandia va ser epicentre del billar nacional amb el XVI Ciutat de Gandia Chef Amadeo, consolidant a la ciutat i al seu club com un dels destins clàssics del panorama billarístic nacional.

Articles relacionats