18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Gandia treballa per consolidar-se com a destí de congressos

 

– Gandia participa en el Convention Bureau de Benidorm per a consolidar-se com a destí de congressos

El departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia, a través del Convention Bureau, va participar del 18 al 20 d’octubre, a Benidorm, en un fòrum/ workshop d’encontre, l’Iberian Mice Forums IMF Benidorm 2022. Es tractava d’una trobada entre empreses organitzadores de congressos, jornades i seminaris de tot el territori europeu amb proveïdors de serveis i destinacions de la Comunitat Valenciana i de tot el territori nacional baix el suport de València Turisme.

L’objectiu d’aquest encontre va ser el de donar a conéixer a organitzadors d’esdeveniments els recursos i les destinacions de la Comunitat Valenciana en matèria de Turisme de Congressos.

Concretament, la representació de Gandia a través del  Gandia Convention Bureau, en el marc general de captar esdeveniments MICE i presentar la nostra candidatura per a la celebració dels mateixos a la nostra ciutat en temporada turística baixa i mitja, va poder donar a conéixer Gandia i tots els seus recursos turístics, com ara espais, salons, oferta d’allotjament, etc.

En definitiva, es va mostrar l’oferta turística en general a 30 empreses de diferents països europeus al mateix temps que se’ls va informar sobre els serveis d’assessorament i acompanyament al seu abast que ofereix el Gandia Convention Bureau.

Articles relacionats