24.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Gandia treballa en la transformació de l’Urbanet

• El regidor de Mobilitat anuncia que abans d’acabar l’any plantejarà una nova connexió del transport públic per donar resposta a les necessitats imperants de Gandia.

• S’arbitrarà la creació d’una comissió tècnica amb responsables polítics, tècnics i societat civil que incorpore una nova mirada per a l’Urbanet i la mobilitat en general.

• Vicent Mascarell: «El més important és la modernització de les mateixes línies, la sostenibilitat i digitalització que busquem a través dels fons europeus Next Generation. La situació actual del transport públic no pot obviar la situació econòmica que ens ha deixat el Partit Popular a Gandia. El fet que hi haja dèficit ens ha perjudicat i ha impedit millorar l’Urbanet i mantindre-lo com es mereix (Pla d’ajust)».

 A propòsit de les crítiques del PP al servei de transport públic de Gandia, l’Urbanet, el responsable de mobilitat ha assumit «la necessitat de millorar la nostra ciutat en general i el transport públic en particular. És un repte imperant i necessari». I en aquest sentit ha anunciat que el Govern local abordarà la major transformació del transport públic. «Són benvingudes les crítiques constructives del Partit Popular, nosaltres serem capaços d’arbitrar la creació d’una comissió tècnica amb responsables polítics, tècnics i societat civil en general perquè ens ajude i incorpore una nova mirada perquè l’Urbanet i la mobilitat en general done respostes a les necessitats imperants de la nostra ciutat».

Així, el nou repte del transport públic passa necessàriament per replantejar alguna de les línies i possiblement incorporar la línia que uneix Gandia-Platja amb una major freqüència i dotar-la de més fluïdesa. Sense oblidar la necessitat d’incorporar l’Hospital Comarcal de forma permanent per a unir-lo a gran part de la ciutat.

«El més important és la modernització de les mateixes línies, la sostenibilitat i digitalització que busquem a través dels fons europeus Next Generation. La situació actual del transport públic no pot obviar la situació econòmica que ens ha deixat el Partir Popular a Gandia. El fet que hi haja dèficit ens ha perjudicat i ha impedit millorar l’Urbanet i mantindre-lo com es mereix», perquè el Pla d’Ajust imposat pel Ministeri d’Hisenda ho impedia.

Articles relacionats