30.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Gandia treballa amb fermesa en la I Trobada dels traductors dels Clàssics

Gandia continua treballant en el projecte de la I Trobada dels traductors dels Clàssics a qualsevol idioma del món, que tindrà lloc durant la Setmana Literària d’aquest any (octubre-novembre). La finalitat d’aquesta iniciativa és que Gandia, que ja és una referència en l’univers de les lletres valencianes, puga traspassar fronteres i aconseguir la internacionalització de Gandia com a Capital Literària.

Aquesta trobada, anunciada per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, durant l’última gala de l’entrega dels Premis Literaris, ha estat abordat durant la reunió mantinguda aquest matí entre Morant i la directora de l’Institut Ramon Llull, Iolanda Batallé, ja que aquest centre promou la traducció d’obres d’escriptors i escriptores en la nostra llengua a altres idiomes. Es pretén establir acords de col·laboració per dur a terme el projecte. També han assistit a la reunió el regidor delegat de l’IMAB, José Manuel Prieto; i el director de l’IMAB, Àlvar Garcia.

La delegació gandiana ha estat aquests dies a Barcelona per tractar projectes relacionats amb la literatura, com els Premis Literaris o l’Espai de Creació Literària a més de mantindre una reunió a la seu del Grup Planeta i participar en la presentació dels Premis Literaris de 2019 celebrada el passat dimecres a la llibreria Laie.

Articles relacionats