13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Gandia trau la gent al carrer per commemorar el Dia Mundial del Teatre

Gandia va acollir este dilluns la celebració del Dia Mundial del Teatre,, una iniciativa que sota el nom de “Passegem al Teatre” va treure al carrer a actors i actrius de les companyies gandians Act & Play, Aiguamar Teatre, Comuna Gàbia, El Carro de Verona, Escola del Teatre Serrano, lletraferits i Comediants, Marabú Teatre, Teatre de la il·lusió i Xirimiri Teatre.

Els actors van recórrer el Centre Històric interpretant diverses peces d’obres teatrals de 2 o 3 minuts congregant desenes de ciutadans en cadascuna de les interpretacions.

El regidor de Cultura, Joan Muñoz, ha valorat positivament l’experiència i declarat que “estem molt satisfets amb el resultat. Més de 200 persones van acompanyar als actors durant el seu recorregut que va acabar doblant el temps que teníem previst utilitzar, ja que va ser molt participatiu“.

Després de l’èxit de la mesura, Muñoz ha anunciat que amb motiu del Dia Mundial de la Dansa, Gandia acollirà una iniciativa similar amb la finalitat de seguir fomentant la Cultura i dinamitzant el Centre Històric.

Articles relacionats