15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Gandia trau a licitació per vora mig milió a l’any la vigilància i manteniment de dos aparcaments

El coportaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha informat de l’aprovció en la Junta de Govern del contracte mixt de vigilància, custòdia i manteniment dels aparcaments públics subterranis situats a la plaça del Prado i la plaça Tirant, i execució de les obres d’acabament de l’aparcament de la plaça Tirant. El contracte té un import de 407.833,80 euros (sense IVA), 85.645,10 euros en concepte d’IVA, en total 493.478,90 euros.
El procediment serà obert i ordinari on els criteris d’adjudicació seran el preu (85 punts sobre 100) i prestació de servei (15 punts sobre 100).
La durada del contracte corresponent als serveis serà d’1 any i es podrà prorrogar com a màxim pel mateix període, sent la durada total i màxima del contracte, incloses les pròrrogues, de 2 anys. El termini d’execució de les obres serà de 2 mesos, a partir de la formalització del contracte en document administratiu.
L’empresa adjudicatària del contracte s’haurà d’encarregar de la gestió dels aparcaments, gestionar la neteja i la seguretat d’aquests, a més de realitzar el manteniment.
Amb aquest acord millorem el funcionament diari dels pàrquings. S’ha demostrat que la gestió directa és millor per als serveis públics tal com indiquen les xifres” “L’empresa gestionarà la neteja, seguretat i manteniment i rematarà les obres del pàrquing del centre històric” va declarar l’edil.

 

Articles relacionats