18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Gandia suma 30 nous casos positius de coronavirus en les últimes hores

– La situació del brot de Gandia confirma que continua encara en creixement amb els 30 nous casos de coronavirus detectats en les últimes hores, que fan un total de 114 infectats.

Des de l’àrea de Salut de Gandia es continua amb la detecció de contactes dels nous casos positius. Les proves que es realitzen diàriament superen la quantitat de 200 diàries. 

El més positiu és que soles són quatre les persones ingressades a l’Hospital de Gandia, i que la majoria estan passant la quarantena en els seus domicilis amb baixa simptomatologia i baix control mèdic.

A més han sorgit nous rebrots. Segons les dades de Sanitat cal comptabilitzar quatre nous focus al llarg de la geografia valenciana: en Ribera de Cabanes, amb 4 persones afectades en un brot social; a Elda hi ha sis nous positius localitzats en un entorn laboral; la localitat de l’Alcora hi ha un brot de tres nous casos en un focus familiar i finalment a Monforte del Cid hi ha un altre brot de tres persones, també localitzat en un lloc de treball.

El rebrot de Santa Pola, localitzat en un local d’oci, ha arribat a 24 infectats amb els últims sis contagis detectats.

Articles relacionats