20.5 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

GANDIA SUBSTITUEIX ELS PREMIS DE BATXILLERAT PER UN RECONEIXEMENT ALS MILLORS ESTUDIANTS

La regidora de Polítiques Educatives i Joventut de l’Ajuntament de Gandia, Laura Morant, ha dit que l’eliminació d’activitats com el Premi al Millor Estudiant de Batxillerat de Gandia implantat pel govern anterior, ha estat motivat per raons econòmiques que obliguen a atendre altres prioritats. No obstant això, ha assegurat s’està parlant amb els agents implicats i es farà un reconeixement públic dels estudiants. L’anunci es fa després de la denúncia del PP en la que lamentava la desaparició d’este premi i instava a la seua reinstauracio.

 

“Tan de bo haguérem tingut diners per a fer moltíssimes coses, però no és així. Ara, per exemple, hem hagut de pagar les assegurances de col•legis que l’anterior responsable d’Educació no va fer front i, per tant, no podem arreglar coses tant senzilles com vidres trencats. Per a nosaltres és més important en aquest moment arreglar les centenars de coses que el PP va deixar pendents als centres educatius, perquè es van preocupar més de pagar des del Departament d’Educació dinars a associacions i altres espectacles”.
Per al govern és prioritari també pagar beques de menjador escolar. I és que asseguren que eixa quantitat excessiva que es destinava als premis no es pot contemplar ara, tal i com van heretar la situació educativa a la nostra ciutat. “Abans eixa quantitat la pagava Torró (abans de ser alcalde) mitjançant les seues empreses. Quan va entrar a presidir l’Ajuntament va deixar de pagar-ho de la seua butxaca i va decidir que ho pagàrem entre tota la ciutadania, un fet molt lamentable”.
Finalment, la regidora de Més Gandia ha demanat a la seua antecessora, Marta Cháfer, que no li marque cap agenda al govern. “Perquè mentre ells pagaven dinars, nosaltres arreglem desperfectes, paguem beques de menjador i fins i tot la xarxa de llibres. A més de les assegurances per poder arreglar els desperfectes greus. Si hagueren estat més responsables en la seua gestió, no tindríem la lamentable situació econòmica actual i haguérem pogut fer moltes més coses. Ara hi ha prioritats”, ha conclòs Morant.

Articles relacionats