24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Gandia signa els convenis amb el Consell dels Joves i amb L’Associació Buñoleras Sin Fronteras 

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per la regidora delegada de Benestar Social va visitar aquesta setmana la seu de  l’Associació Buñoleras Sin Fronteras on va signar amb el representant de l’entitat un conveni dotat amb 20.700 euros destinat a sufragar les despeses, necessitats i recolzar algunes funcions de l’organització.

Finalitzada la firma, Prieto va posar en valor la labor que desenvolupa aquesta entitat que, juntament amb la col·laboració de l’Ajuntament ajuda a moltes famílies amb escassos recursos.

D’altra banda l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i el president de la Comissió Gestora del Consell, Carlos Pajuelo, van signar aquesta setmana en presència de la regidora delegada de Joventut, Lydia Morant, el conveni anual entre les dues entitats. L’acord puja a 50.000 € i permetrà que el Consell dels Joves continue emprenent accions relacionades amb la participació dels joves i el foment de l’associacionisme juvenil de la ciutat.

Així doncs, el Consell haurà de celebrar activitats lúdiques entre les quals es troben el Dia de la Joventut, la Survival Zombi o la festa de Halloween. D’altra banda, haurà de fomentar i promocionar l’associacionisme juvenil a la Fira de l’Estudiant; organitzar «A la Fresca», jocs de taula, sopar col·lectiu i reproducció de pel·lícules durant els caps de setmana de juliol i agost; i continuar amb les campanyes informatives de divers àmbit.

Articles relacionats