5.3 C
Gandia
Dimecres, 1 febrer, 2023

Gandia serà eixida d’etapa de la Volta Ciclista a Espanya 2021

– Gandia acollirà l’eixida de la setena etapa de la Volta Ciclista a Espanya 2021

· La prova partirà de Gandia el pròxim 20 d’agost

· Diana Morant: “És magnífica oportunitat perquè Gandia es reactive com a destinació turística i es projecte al món”

L’organització de la Volta Ciclista a Espanya acaba d’anunciar el recorregut que la cursa internacional tindrà en l’edició d’aquest any i Gandia, per tercer any en la seua història i després d’acollir un final d’etapa el 2016, tornarà a ser protagonista del recorregut.

D’aquesta manera, Gandia acollirà, si la situació de la pandèmia ho permet, l’eixida de la setena etapa entre la nostra ciutat i el Balcó d’Alacant de 152 km el pròxim 20 d’agost i que ha estat qualificada pels organitzadors com a etapa de muntanya.

Gandia es converteix d’aquesta manera en la primera de les etapes de muntanya de l’edició d’aquest any gràcies a la confiança que l’organització i la Diputació de València han dipositat en la nostra ciutat.

La Volta 21 es compon de 21 etapes i cobrirà una distància total de 3.336,1 quilòmetres. Des del dissabte 14 d’agost de 2021 fins al diumenge 5 de setembre de 2021.

Després de conéixer l’anunci dels organitzadors, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha declarat que es tracta d’“una magnífica oportunitat perquè Gandia es reactive com a destinació turística i es projecte al món” i ha volgut agrair a la Diputació, organitzadors i entitats responsables de la Volta Ciclista a Espanya l’aposta per Gandia.

Articles relacionats