Gandia serà amfitriona de diverses companyies de teatre faller del 20 al 29 d’abril

El Museu Faller de Gandia serà la seu de la II Mostra de Teatre Faller que se celebrarà els dies 20,21,22,27,28 i 29 d’abril. Aquest esdeveniment ha estat organitzat per la Junta Central Fallera i la Federació de Falles, amb la col•laboració de les altres juntes locals. En aquesta mostra participaran companyies de teatre amateur de diferents localitats valencianes, i Gandia és l’amfitriona.

Les companyies teatrals de Cullera, Torrent, Borriana, Sagunt, València, Sueca, Xàtiva, Oliva, Alzira i Gandia seran les encarregades de participar en la II Mostra de Teatre Faller al Museu Faller. A més enguany hi haurà un dia en el qual els més menuts interpretaran obres de teatre i els encarregats d’aquesta tasca seran els grups infantils d’Alzira, Torrent i València.

Les entrades podran adquirir-se a la taquilla del Museu Faller de Gandia i a més cada companyia de teatre té a la seua disposició les entrades. Podreu gaudir del millor teatre de la Comunitat Valenciana sols aportant un xicotet donatiu de 3 euros.

Et Pot Interessar