13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Gandia serà abordada pel Pirata Beach Fest 

 

– Més de 50 artistes i grups locals i nacionals de diferents estils actuaran al Polígon Benieto del 14 al 17 de juliol. La Zona d’acampada s’ubicarà al Parc Ausias March

– Com a novetat d’enguany hi haurà ‘foodtruck‘, atraccions, i diverses actuacions gratuïtes per a tots els públics en el recinte de la fira de Gandia

Queda menys d’un mes perquè el Pirata Beach Fest ‘aborde’ la ciutat de Gandia. Del 14 al 17 de juliol, música de diferents gèneres sonarà en els escenaris ubicats al Polígon Benieto. Tal com han anunciat el regidor de Cultura, Nahuel González; el regidor de Turisme, Vicent Mascarell; un dels promotors de l’esdeveniment, Duke Abengozar, després de dos anys sense la seua celebració, aquest festival arriba enguany amb novetats i més de 50 artistes i grups d’estils variats.

De la mateixa manera que es va portar a terme en les darreres edicions, la zona d’acampada se situarà pròxima al parc d’Ausiàs March.  Tot i això, la ciutadania també podrà gaudir d’una xicoteta part d’aquest sense necessitat de tindre l’entrada.

Gandia Pirata Beach Fest cartell

Enguany, com a novetat, se sumen ‘foodtrucks‘, atraccions, i diverses actuacions gratuïtes per a tots els públics en el recinte de la fira. Tal com ha apuntat el promotor del Pirata Beach Fest, aquelles persones sense entrada també podran conéixer el festival i gaudir dels concerts de grups locals com De la nada i Indie.K o nacionals com Pirat’s Sound Sistema o Grison. “Tornem amb moltes ganes després de dos anys molt durs d’intentar aguantar i tindre l’esperança de poder celebrar-lo”, ha manifestat Abengozar.

Del 14 al 17 de juliol milers de persones acudiran a Gandia per tal de gaudir de la música, però també de la seua cultura i els seus espais com la platja. 

Articles relacionats