GANDIA S’ADHEREIX A LA XARXA DE CIUTATS PER LA COOPERACIÓ

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i el regidor delegat de Responsabilitat Social i Polítiques amb la Ciutadania, Nahuel González, han rebut aquest matí la visita del director general de Cooperació de la Generalitat Valenciana, Federico Buyolo.

L’Ajuntament de Gandia seguint la línia marcada per l’actual govern, continuarà fomentant totes aquelles iniciatives que tinguen implicació amb la cooperació, de la mateixa manera que s’està realitzant des de la Generalitat Valenciana.

 

D’aquesta manera, el govern ha acceptat la petició d’adhesió a la Xarxa de ciutats per la Cooperació realitzada pel director general de Cooperació.

Nahuel González ha declarat que «és molt important conscienciar la ciutadania de la importància d’ajudar la gent que pitjor ho està passant». Per la seua banda, Diana Morant ha manifestat que «Gandia sempre ha estat una ciutat solidària i ho seguirà sent. Aquest govern treballa pel benestar de les persones i ens sumarem a totes les iniciatives que en aquest aspecte ens plantegen els col•lectius i altres administracions».

Et Pot Interessar