GANDIA REPETEIX A LA FIRA DE TURISME DE PARÍS PEL FORT INCREMENT DE VISITANTS FRANCESOS ALS DARRERS TRES ANYS

17 al 20 de març, Gandia estarà present en la Fira MAP de París per a continuar amb la promoció de la destinació a nivell internacional. Per a Gandia, el mercat francés representa el mercat internacional més important, tant en nombre de visitants com en despesa mitjana turística.
En els tres últims anys s’ha detectat un fort increment de turistes francesos a Gandia a causa de l’esforç que s’ha realitzat a nivell de promoció de la destinació.
És per açò pel que, havent-ho consensuat amb el sector empresarial turístic de Gandia, s’ha decidit assistir novament a aquesta fira per a continuar consolidant un mercat tan important.

França és el 2n emissor internacional per a la CV, tant en volum de turistes com en despesa total realitzada, i el turista francés ha aconseguit la xifra rècord d’1.058.830 de turistes a la CV en 2015 (un increment de +14,4% respecte a l’any anterior).

Oficina provisional d’informació

D’altra banda, a causa que del 16 al 19 de març es disparen les mascletades de falles enfront de l’oficina de turisme de Gandia situada en l’Avinguda Marquès de Camp, aquesta quedarà inclosa dins del perímetre de seguretat que fita la Policia Local, per la qual cosa romandrà tancada.

Per aquest motiu, s’instal·larà un punt d’informació turística provisional dins del pati del Palau Ducal per a poder seguir atenent als turistes que ens visiten durant les Falles.
L’horari d’atenció serà de 10.00h a 13.30h i de 15.00h a 18.30h.

Et Pot Interessar