11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Gandia repartiment de mascaretes: Arriba el torn del xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys

– Gandia inicia el repartiment de 8.000 mascaretes per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys

– Es tracta de mascaretes higièniques de tres capes que poden ser reutilitzades després d’un rentada en aigua calenta

– Liduvina Gil: “Seguim fent passos per augmentar la protecció de la població i, a més agraïm als més menuts de la casa el seu bon comportament durant el confinament”

L’Ajuntament de Gandia continua prenent mesures per minimitzar l’impacte i la propagació de la Covid-19 a la nostra ciutat. Seguint amb la iniciativa de repartiment de mascaretes per a gent gran, col·lectius sociosanitaris i persones vulnerables, ha començat aquest mateix matí el repartiment de 8.000 mascaretes que han estat adquirides a una empresa de Xàtiva i que seran distribuïdes entre els xiquets i xiquetes de la ciutat amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

Les mascaretes han estat elaborades en tres mides diferents: de 3 a 4 anys, de 5 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Es tracta de màscares higièniques de tres capes pel que són molt segures. Les diverses capes de les mascaretes han estat confeccionades amb polipropilé 100% i polièster 80%. A més han estat prèviament esterilitzades i es poden netejar a casa en la rentadora (de 60 a 90 graus) o amb una solució de lleixiu al 20%.

El repartiment de les mascaretes serà dut a terme per treballadors municipals i d’empreses col·laboradores que dipositaran aquestes mascaretes a les bústies dels corresponents domicilis.

L’edil delegada de Sanitat i Salut Pública, Liduvina Gil ha declarat que “seguim fent passos per augmentar la protecció de la població. Ara és el torn dels més menuts de la casa. És també una forma d’agrair-los el bé que s’han comportat durant aquests cinquanta dies de confinament“. L’edil ha informat que les mascaretes porten el logotip de Consell de la Infància i que en breu, es començarà el repartiment de xapes amb l’eslògan “Jo em rente les mans, i tu?” amb l’objectiu de recordar les mesures higièniques que s’han de seguir mantenint.

Articles relacionats