18 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Gandia rep pescadors gallecs agermanats amb la ciutat

 

La regidora delegada de Pesca, Alícia Izquierdo, i el president de la Junta de Districte del Grau, Miguel Ángel Picornell, van rebre fa uns quants dies a l’Ajuntament de Gandia els representants del Grup d’Acció Local Pesquera (GALP) Golf Artabro amb motiu d’agermanament amb el GALP Albufera-Gandia, on pertany la Confraria de Pescadors de la ciutat.

El col·lectiu gallec ha romàs uns dies a la ciutat i ha aprofitat la visita per veure les instal·lacions del Grau i de l’Albufera, a banda de fer un recorregut turístic per Gandia. “Han sigut unes jornades molt profitoses per ambdós. L’objectiu ha sigut intercanviar opinions, activitats i coneixements d’allò que s’està realitzant”, ha puntualitzat Izquierdo.

Els GALP s’organitzen per poder difondre i fer activitats al voltant d’un sector de la pesca que no tan sols està patint els problemes de la crisi i l’augment del combustible, sinó també totes les directrius europees que estan regularitzant a la baixa les hores de pesca al mar Mediterrani. “Volem estar al costat d’aquest sector per poder entendre la seua realitat i activitat i ajudar-los”, ha defès la regidora delegada de Pesca.

Tot i que les modalitats pesqueres de la flota gallega disten de les que es practiquen ací, hi ha una problemàtica que ens afecta a ambdós i que hem tractat ací i parlarem  pròximament a terres gallegues”, ha destacat Picornell després de rebre la invitació per part del GALP Golf Artabro.

Articles relacionats