14.1 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Gandia rep estudiants d’FP de Laval perquè facen les pràctiques en restaurants de la ciutat

· La iniciativa forma part de l’agermanament que uneix Gandia amb la localitat francesa des de ja fa 45 anys

La regidora delegada d’Agermanaments, Liduvina Gil; el professor de Comerç del lycée Robert Bouran de Laval (França), Peter Lafolie, i els seus alumnes de FP, Antonin Gehard, i Aurelien Livenais, han comparegut en roda de premsa per informar que els estudiants tindran l’oportunitat de fer les seues pràctiques en dues empreses de la ciutat fins al pròxim 19 d’abril.

La iniciativa forma part de l’agermanament que uneix Gandia amb la localitat francesa des de ja fa 45 anys. “Una part molt important de la nostra unió han estat els intercanvis educatius que hem fet al llarg dels darrers anys. El programa Erasmus ha permés que molts alumnes pogueren completar la seua formació en un lloc amb un idioma diferent i que s’establisquen sinergies entre tots dos municipis que han cristal·litzat en projectes molt interessants de col·laboració”, ha comentat la regidora.

En aquesta ocasió, Gehard farà les pràctiques al restaurant Telero, mentre que Livenais ho farà a Vins i més.
“Que acaben les pràctiques estaran formats més enllà de la llengua. Durant el temps que passen ací, aprendran els costums d’una altra cultura i adquiriran noves habilitats”, ha assenyalat la regidora.

Gehard i Livenais han expressat la seua alegria per formar part d’aquesta iniciativa i han donat les gràcies, tant al seu professor, per acompanyar-los durant els tres primers dies d’aquesta aventura, com a l’Ajuntament de Gandia, per haver fet possible l’intercanvi.

Articles relacionats