14.8 C
Gandia
Dilluns, 4 desembre, 2023

Gandia rep 656.312 euros del fons de Cooperació Municipal de la Diputació 

–  Amb aquesta liquiditat, des de l’Ajuntament de Gandia es farà front a la nova situació que ha generat la crisi sanitària i es pretén implementar i completar accions ja engegades destinades a pal·liar la situació complicada que travessen famílies i empreses.

El fons de Cooperació Municipal de la Diputació de València ha augmentat la seua quantia i destinarà un total de 40 milions d’euros durant aquest any.

A principis d’aquest mes, l’ens provincial anunciava que Gandia rebria un total de 408.000 € convertint-se en el tercer municipi de la província què més diners rebre només per darrere de València i Torrent.

Ara, i donada la situació d’emergència sanitària provocada per la Covid-19, la Diputació ha augmentat la seua aposta pels municipis i d’aquesta manera ha realitzat una aportació extraordinària que, en el cas de Gandia ascendeix a 656.312 euros.

Amb aquesta liquiditat, des de l’Ajuntament de Gandia es farà front a la nova situació que ha generat la crisi sanitària i es pretén implementar i completar accions ja engegades destinades a pal·liar la situació complicada que travessen famílies i empreses.

Què és el Fons de Cooperació Municipal Incondicionat de la Comunitat Valenciana?

El Fons de Cooperació Municipal Incondicionat de la Comunitat Valenciana té per objecte garantir la suficiència financera de les entitats locals de la Comunitat i potenciar la seua autonomia local sobre la base del principi de subsidiarietat, mitjançant el finançament global de la seua activitat.

Aquest Fons, gestionat per la Generalitat Valenciana, promou l’equilibri econòmic dels ens locals de la Comunitat i la realització interna del principi de solidaritat, amb l’objectiu de contribuir al fet que els diferents nuclis i entitats de població compten amb la dotació adequada per a la prestació dels serveis de competència local.

Articles relacionats