13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Beniarjó anima als seus veïns i veïnes a celebrar la festa de Sant Marc des de casa.

L’Ajuntament de Beniarjó no vol deixar de celebrar les festes de Sant Marc davant la pandèmia del coronavirus, i encara que no es poden celebrar al carrer, el Govern local que presideix l’alcaldessa Eva Llinares proposa, per al dia 25 d’abril, una sèrie d’activitats als veïns i veïnes perquè puguen expressar els seus sentiments en aquesta tradició tan arrelada, i que es faça des del confinament en les seues pròpies cases.

Als escolars se’ls proposa fer treballs de plàstica o contes i poesies sobre Sant Marc i als més major compartir fotos antigues o recents de la celebració. Quan acabe la crisi sanitària es farà una exposició amb el material rebut. Els treballs s’enviaran a l’adreça “xarxes.ajuntamentbeniarjo@gmail.com”, fins al 30 d’abril.

També es convida a engalanar els balcons amb els cobertors amb l’escut de Beniarjó entre els dies 24 i 25 d’abril, a més a més, l’ajuntament ha publicat a les seues xarxes socials les banderes perquè aquella persona que ho desitge puga descarregar-les, imprimir-les i fer el ball de la bandera des de casa.

El 25 d’abril festivitat de Sant Marc, a les 13 hores sonarà en la megafonia municipal el ritme de les caixes de Sant Marc, el qual podran acompanyar-lo totes i tots aquells que tinguem alguna caixa o similar des del balcó.

Per tal d’arribar a la majoria de gent del poble, aquella persona que vulga podrà gravar-se ballant la bandera, podent fer arribar els vídeos al WhatsApp 685 971 046 i l’Ajuntament de Beniarjó farà una publicació amb el coixinet #FestesdeSantMarcBeniarjó2020 on es podran trobar tots els vídeos.

Articles relacionats