Gandia remodelarà els consultoris auxiliars del Raval i Benipeixcar amb ajudes de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública

Aquest matí la regidora de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil ha comparegut en roda de premsa per a informar sobre les subvencions concebudes per la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Es van convocar el passat 15 de març de 2019 per a la intervenció arquitectònica en locals destinats a la prestació d’assistència sanitària en municipis de la Comunitat Valenciana.

Gandia ha rebut dues prestacions per a la rehabilitació, conservació i manteniment del Consultori auxiliar del Raval i de Benipeixcar. Les ajudes han sigut de 74.101,05 € i 18.289,05 € respectivament.

L’Ajuntament de Gandia té la voluntat de donar solució a l’estat de deterioració que presenten algunes dependències de tots dos centres auxiliars, i tenen com a objectiu promoure una solució racional, concorde i en constància amb la seguretat de les persones i en condicions per als usuaris del centre.

Liduvina ha explicat que: “les obres començaran a mitjan juliol, acabaran a l’agost i al setembre ja estarà tot a punt”. La regidora ha mostrat la seua satisfacció amb l’ajuda obtinguda i ha afegit que: “ens ajudaran moltíssim a millorar els dos espais de salut que donen assistència a la població en els llocs de Benipeixcar i el Raval”.

Et Pot Interessar