David Avargues nou coordinador de futbol 8 de la UD Beniopa

La UD Beniopa recupera la figura del Coordinador, que aquesta vegada estarà dirigida per David Avargues, llicenciat en CAFD (Ciències de l’Activitat Física) i porta des de 2017 entrenant en el conjunt groc.

Avargues es converteix així, a la mà dreta del nostre Director General Rafa Vizcaino, que l’ajudara a estructurar la nova parcel·la en la qual treballara braç a braç amb els entrenadors de la base. A banda coordinara la base per a dotar-la de la qualitat que els nostres jugadors mereixen perquè continuen creixent esportivament i el seu progrés es veja reflectit en el camp a l’hora de disputar i competir els partits.

Per a Vizcaino “és un pas més que donem en el nostre projecte i ganes de continuar creixent. Amb David volem captar aquells errors que puguem cometre i així que els entrenadors tinguen una ajuda extra en la qual puguen donar-se suport”. D’aquesta forma Avargues compta amb el suport de tota la directiva que veuen en ell “una persona preparada amb ganes i sobretot amb molta il·lusió”
La UD Beniopa amb aquesta nova incorporació a la seua estructura aferma el seu projecte i li dona la veracitat per a continuar creixent.

Et Pot Interessar