15 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Gandia reforça l’atenció social amb la nova plantilla municipal

El ple de Gandia ha aprovat aquest dijous la plantilla de personal per a l’any 2019, aprovada prèviament per unanimitat per les forces sindicals a la Mesa de Negociació, i que tampoc ha registrat vots en contra al ple, però sí les abstencios de Ciudadanos i PP. En un ple pràcticament despullat de competències, va ser la penúltima oportunitat per exhibir retòrica en públic abans de les eleccions. I el regidor de Polítiques Socials, Nahuel González, en va traure partit a compte de l’augment de personal dedicat a gestionar expedients de dependència, i amb l’augment de treballadors socials. En eixe sentit, va advertir abans de la votació a l’oposició: “Hui podeu elegir entre les persones que pitjor ho estan passant a Gandia, o els seus interessos electoralistes”. Finalment no va aconseguir el vot favorable de l’oposició, però la plantilla que el regidor considera la més social de la història, va eixir endavant. 
Per la seua part, el regidor responsable de personal, José Manuel Prieto, ha declarat este divendres sentir-se orgullós. “Es confirma que s’han aconseguit tots els objectius que ens havíem marcat en matèria de recursos humans i traçat el camí dels objectius pendents: promocions internes, desenvolupament de la carrera professional, estabilització i regularització de llocs de treball“, afirma Prieto, qui ha incidit en aquest aspecte declarant que amb l’aprovació de la plantilla “regularitzem la situació de les treballadores de Dependència, incorporem Educadors i Treballadors Socials, dues Tècniques de Turisme, Tècnics de Gestió, Tècnics d’Administració General i amortitzem places que no estaven ocupades en l’Ajuntament de Gandia des de fa anys“.
Finalment, Prieto ha informat que s’està ultimant el Pla d’Ordenació de Recursos Humans i que la intenció del govern municipal és aprovar-lo abans del final de la legislatura. “Una prova més de la ingent tasca que s’ha realitzat en matèria de Recursos Humans aquesta legislatura d’acord amb el principi d’optimitzar els diners del Capítol 1 donant seguretat a les treballadores de les Escoletes Municipals, als treballadors de l’extinta IPG i regularitzant tots els llocs de treball per seguir la línia de fer més amb menys recursos“.

Articles relacionats