17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Gandia reforça la promoció nacional de la seua oferta turística amb l’assistència a ‘Madrid Fusió’

· El xef Manuel Alonso va representar a la localitat cuinant un menú innovador

Gandia va participar dilluns passat en la 42a edició del certamen ‘Madrid Fusió’, amb un showcooking en el qual Manuel Alonso, en representació de ‘Tasta Gandia’, va cuinar una “Albergínia llistada de Gandia amb tonyina, miso, bonic sec i salsa de taronja”. El xef també va explicar la importància de la cadena de valor en la gastronomia, destacant la rellevància del producte de proximitat d’alta qualitat amb el qual es compta en la localitat i a la comarca.

A través de la marca ‘L’Exquisit Mediterrani’, es va mostrar el millor de la nostra cuina i oferta de restauració, així com els nostres millors productes autòctons mediterranis. D’aquesta manera, Gandia reprén la presència en una de les principals fires del sector que se celebren a Espanya.

Gandia Madrid Fusio

Acompanyant a Manuel Alonso durant la seua presentació van estar el diputat de Turisme, Jordi Mayor; el director de València Turisme, Xavi Pascual; el regidor de Turisme de València, Emiliano García; el director de Visit València, Toni Bernabé, i la tècnica de Turisme de Gandia, Olatz Megia.

Articles relacionats