15.4 C
Gandia
Dijous, 8 desembre, 2022

Gandia reconeix la vàlua de l’esforç individual i anònim de cadascun dels gandians i gandianes

– El Palau Ducal ha sigut testimoni dels actes institucionals per celebrar el 9 d’octubre, la Festa del Poble Valencià.

 

frances 201009 0493L’alcaldessa ha assenyalat que “Hui, 9 d’Octubre, és moment de reconéixer la vàlua que està suposant l’esforç individual i anònim de cadascun dels valencians i gandians per a eixir d’aquesta crisi. Podem estar orgullosos del treball que estem fent”.

“Estem vivint un 9 d’octubre ben atípic, marcat per la pandèmia global, i que ens ha deixat sense aquesta explosió d’alegria que sempre s’ha notat en els carrers de la nostra ciutat i actes multitudinaris”.

frances 201009 0465“A Gandia, hem volgut celebrar el Dia de la Comunitat Valenciana amb un acte institucional i diversos culturals (amb totes les mesures de seguretat) per a fer valdre tot allò que els valencians i gandians estem sent capaços de fer durant aquesta situació; que és molt”.

 

frances 201009 0394“Recordem que l’Alta Distinció de la Generalitat es concedeix hui al poble valencià per la responsabilitat demostrada per a contindre la pandèmia, perquè mai una acció com aquesta ha estat tan mereixedora del més alt reconeixement públic”.

Articles relacionats