12 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Gandia rebrà 67.000 € dels Fons de Cooperació Municipal per a Turisme

– El Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics de la Comunitat Valenciana atorga 67.000 € a Gandia

· Vicent Mascarell: “Amb aquesta important ajuda es confirma l’aposta de la Generalitat i la Diputació per ajudar a un sector estratègic en la Comunitat Valenciana com és el turisme”

El regidor delegat de turisme, Vicent Mascarell, ha informat aquest matí que Gandia ha rebut una nova ajuda del Consell per valor de 67.000 €. L’ajuda s’emmarca en la línia específica del Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics de la Comunitat Valenciana.

Tal com ha explicat Mascarell, aquesta quantitat té com a objecte finançar part de les activitats i serveis que ha prestat el consistori durant l’època estival. “Aquesta ajuda ens permetrà d’una banda, pal·liar en termes econòmics l’important esforç publicitari i de difusió que hem fet des de l’Ajuntament de Gandia i, per una altra, ens permetrà sufragar part de l’ampli dispositiu de seguretat a les nostres platges durant aquest estiu“.

Mascarell ha valorat positivament el compromís de les institucions superiors amb el sector turístic. “Amb aquesta important ajuda es confirma l’aposta de la Generalitat i la Diputació per ajudar a un sector estratègic en la Comunitat Valenciana com és el turisme“.

Articles relacionats