11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

El PP de Gandia inicia campanya de recollida de signatures en contra de la LOMLOE

Els populars posaran taules per a signar el dimecres 25 de novembre en el Passeig Germanies enfront de la Casa de la Marquesa, 26 de novembre en la Plaça Escola Pia i el divendres 27 de novembre en la plaça de l’Ajuntament. L’horari en les tres jornades serà d’11.30 a 13.30 hores.

El Grup Municipal Popular també ha registrat a l’Ajuntament de Gandia una Declaració Institucional que serà debatuda en el ple del mes de desembre i que entre els seus principals acords estan reflectits adoptar mesures perquè l’ensenyament de la llengua castellana i les llengües cooficials, estendre la gratuïtat a les etapes post obligatòries i garantir l’existència i gratuïtat dels centres d’educació especial.

El portaveu popular, Víctor Soler, ha realitzat una crida a la societat gandiana perquè es participen d’aquesta campanya del Partit Popular i s’adherisquen al manifest de Més Lliures, Més Plurals, Més Iguals. “Demane a la societat que es mobilitze per la defensa de la llibertat de les famílies per a triar l’educació dels seus fills, per la defensa dels col·legis concertats i els seus llocs de treball i per la defensa dels Centres d’Educació Especial” ha afirmat Soler.

Durant l’última setmana els col·legis concertats de la ciutat de Gandia es van mobilitzar durant tota la setmana amb diversos actes en els centres educatius i és que com ha afirmat Soler” “a la nostra ciutat existeixen 8 centres educatius concertats, col·legis als quals acudeixen les famílies fent ús de la seua llibertat en l’elecció dels seus fills.”

Articles relacionats