18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

Gandia promou la campanya #CulturaACasa

• El departament de Cultura posa en marxa la iniciativa de dur la cultura fins als habitatges de la ciutadania a través de les xarxes socials de CulturaGandia.

• Exposicions, fotografies, i fins i tot música o poesia per a conscienciar la població que la millor manera de controlar la corba del #Covid19, i evitar col·lapses als hospitals, és ser responsable i quedar-se a casa.

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia ha posat en marxa la campanya #CulturaACasa mentre estiga decretat l’Estat d’Alarma i amb ell el confinament de la població i el tancament de tots els espais culturals de la ciutat.

D’aquesta forma, portarà la cultura fins als habitatges de la ciutadania a través de les xarxes socials de CulturaGandia. Exposicions, fotografies, i fins i tot música o poesia per a conscienciar la població que la millor manera de controlar la corba del Covid-19, i evitar col·lapses als hospitals, és ser responsable i quedar-se a casa.

La duració de la campanya serà com a mínim de dues setmanes (data decretada per l’Estat d’Alarma), encara que podria allargar-se en el temps, en funció de la propagació del virus i les mesures decretades per l’administració pública.

La campanya, que portarà com a títol i etiqueta #CulturaACasa, consisteix en la difusió de la cultura generada a la comarca a través de les xarxes socials.

Quan parlem de cultura generada a la Safor ens referim a:

– Música de grups locals.
– Exposicions virtuals.
– Fotografia explicada.
– Monòlegs.
– Poesia.
– Serpis Urban Project.
– Cultura als barris.

Des de el departamenr de Cultura han assenyalat “És moment de cuidar-nos, però també de gaudir d’una cosa tan valuosa com és la Cultura”.

Articles relacionats