16.9 C
Gandia
Dimarts, 30 maig, 2023

Gandia promou el joc al carrer amb la Festa “Menut Tirant 2023”

– Gandia organitza el Menut Tirant, la Festa del Joc de la Ciutat dels Xiquets i les Xiquetes per fomentar el dret del joc al carrer

L’Ajuntament de Gandia s’enorgulleix d’anunciar l’emocionant Jornada “Menut Tirant 2023. La Festa de Joc de la Ciutat dels Xiquets i Xiquetes de Gandia”, un esdeveniment proposat per la infància de la ciutat i organitzat especialment per a ells.

Aquesta celebració té com a objectiu promoure el dret al joc al carrer, d’acord amb la metodologia del destacat pedagog Francisco Tonucci, impulsor del projecte internacional “La Ciutat dels Xiquets i de les Xiquetes”, de la que Gandia forma part.

La jornada festiva, suggerida pel Consell de la Infància i organitzada per les Àrees de Política Festiva, Infància i Educació de l’Ajuntament de Gandia, tindrà lloc aquest dissabte 13 de maig a la Plaça Jaume I a partir de les 17.00 hores. Aquesta Festa dels Xiquets i de les Xiquetes, suposa una oportunitat perquè les famílies puguen gaudir del joc i de la música de manera divertida.

Menut Tirat Gandia 1

A les 17.00 hores hi ha previst jocs infantils per poder divertir-se i jugar a la Plaça Jaume I i a partir de les 19.00 hores la festa dels xiquets i xiquetes continuarà amb l’actuació de Ramonets i Sedajazz Big Band Kids que amb la seua música animaran l’ambient.

Des de l’Àrea d’Infància es recalca la importància d’aquesta Festa del Joc com una oportunitat per a recordar i reivindicar els drets de la infància a jugar lliurement en els espais públics de la ciutat. Seguint els principis de Francesco Tonucci, és fonamental crear entorns que promoguen l’autonomia i la participació activa de la infància en la vida urbana.

Es convida a tota la ciutadania a participar en el Menut Tirant és una oportunitat perfecta per a gaudir d’una vesprada inoblidable en companyia d’amics i familiars en un ambient lúdic i festiu.

Articles relacionats