9.1 C
Gandia
Dijous, 9 febrer, 2023

Gandia programa  activitats lúdiques i festives durant el mes de setembre

 

– Amb l’objectiu d’allargar la temporada turística

L’hotel Bayren de la platja de Gandia ha acollit aquest matí reunió extraordinària de la Taula de Turisme. La trobada ha estat presidida per l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto i hi han participat el regidor responsable de Turisme, Vicent Mascarell; el vicealcalde, Josep Alandete; així com el regidor Miquel Àngel Picornell a més de membres de l’oposició i representants del sector turístic.

Durant la reunió, des del departament de Turisme s’ha presentat un balanç parcial de la part alta de la temporada turística. Tant el consistori com el sector han decidit ampliar les activitats a la platja. “L’estiu no s’acaba i la temporada turística tampoc” ha declarat Vicent Mascarell qui ha afegit que “setembre és un magnífic mes per continuar treballant en la mateixa línia. Anem a fer un sobreesforç per mantindre les activitats a la sorra, l’oci, el cinema, la música i les iniciatives gastronòmiques amb l’objectiu de donar als nostres visitants nous motius perquè allarguen les seues vacances a la nostra ciutat”.

El responsable de Turisme ha destacat que tant des del govern com des del mateix sector s’ha detectat que les xifres de juliol i agost “no té res a envejar a les dades que teníem abans de la pandèmia. Hem de continuar consolidant Gandia com una destinació segura i desenvolupant potencialment la confiança en els visitants i captar nous nínxols de mercat”.

Articles relacionats