16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Gandia produeix un vídeo en el qual es reviu els records dels seus turistes

· Els visitants de Gandia són els protagonistes d’aquesta pel·lícula amb la qual la ciutat els mostra el seu suport durant la Covid-19 i els recorda que els acollirà de nou quan això passe

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Gandia ha creat un vídeo amb prop de 200 fotos de turistes que han visitat la nostra ciutat en els últims anys. Amb aquesta acció, l’ajuntament vol mostrar el seu afecte, agraïment i solidaritat en aquests moments amb els milers de visitants que cada any trien Gandia com a destinació de vacances.

Per això, ha volgut fer-los protagonistes d’una pel·lícula en la qual apareixen gaudint de la ciutat, passejant pels seus carrers i descobrint símbols del patrimoni arquitectònic com el Palau Ducal; coneixent les seues platges, el port; degustant la gastronomia local o visitant llocs com Molló de la Creu, el Castell de Bayren o el barri marítim de Grau.

Per a realitzar aquest vídeo, s’han utilitzat fotografies de turistes arribats des de diferents ciutats espanyoles i països com Itàlia, Alemanya, Anglaterra o Polònia i que han pujat a Instagram amb l’etiqueta #visitgandia.

Durant el procés de realització d’aquesta campanya, l’Ajuntament ha mantingut el contacte amb més de 100 persones que han estat a Gandia i que han cedit al consistori les seues fotografies.

Davant la quantitat de fotografies de records que els usuaris d’Instagram han pujat a les seues xarxes després de visitar Gandia, l’Ajuntament realitzarà un altre vídeo on apareixeran totes les fotografies que en aquesta ocasió no estan has sigut publicades. A més, utilitzant l’etiqueta #GandiaBrilla, el que ho desitge pot pujar la seua fotografia a Instagram per a formar part de la pròxima pel·lícula.

El vídeo ha sigut publicat hui en les xarxes socials de Visit Gandia pretén establir llaços d’unió amb els seus turistes i visitants per a recordar-los que, una vegada que haja acabat aquesta etapa, Gandia tornarà a ser un lloc segur per a acollir-los.

Sobre aquesta iniciativa, el regidor delegat de Turisme a l’Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell ha destacat que “es tracta d’una acció amb la qual pretenem recordar als turistes més fidels i als nostres potencials visitants que la nostra ciutat continua tenint molts llocs per descobrir i que estem treballant perquè quan siga possible puguem tornar a acollir-los amb totes les mesures de seguretat que siguen necessàries”.

Articles relacionats