23.2 C
Gandia
Dijous, 8 juny, 2023

Gandia presenta la programació de primavera del Teatre Serrano

– La venda d’entrades comença hui, dimarts, 28 de març, a través d’Instanticket.es i a la Casa de la Cultura, mentre que l’horari de totes les actuacions serà a les 20.00 h.

– Hi haurà presència de teatre valencià, amateur, companyies catalanes i de Madrid, així com dansa durant la Setmana Santa.

El regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat pel director i tècnic del Teatre Serrano, Joan Fuster, ha anunciat aquest matí la programació de primavera del Teatre Serrano, “una programació que té una línia continuista, però que també reforça aquells elements que des de l’Ajuntament de Gandia estem impulsant per potenciar el teatre”, ha expressat l’edil.

“Venim d’unes setmanes molt importants on pràcticament hem esgotat entrades en la darrera obra, on la gent està apostant pel nostre teatre i això és motiu d’alegria”, ha assenyalat González.

Per la seua part, Fuster ha explicat els punts de referència de les companyies que actuaran durant aquesta primavera al teatre: “Tindrem presència de teatre valencià a la programació, també d’amateurs així com de fora del territori valencià com puguen ser de Catalunya o de Madrid”.
Finalment, el director del Teatre Serrano ha fet menció a la dansa: “Tindrem també, gràcies a la nostra col·laboració pública, la presència de dansa que s’ha ubicat a Setmana Santa”.

La venda d’entrades comença hui, dimarts, 28 de març, per a tots els espectacles a través d’Instanticket.es i a La Casa de la Cultura, mentre que l’horari de totes les actuacions serà a les 20.00 h.

PROGRAMACIÓ SEGON TRIMESTRE 2023

Dimecres 5 abril; 20 h
Fundació Crea Dance: Rèquiem
www.fundaciocreadance.com

Divendres 21 abril, 20 h
La Calòrica: Els ocells
www.lacalorica.com

Divendres 5 maig; 20 h
EntracajasOjos que no ven
www.entrecajas.com

Divendres 19 maig; 20 h
Barco Pirata: Ladies Football Club
https://www.franavila.com/ladies-football-club/

Divendres 26 maig; 20 h
Comuna Gàbia: Buffet marroquí

Divendres 2 juny; 20 h
Companyia Teatre Micalet: Estimats pares
www.teatremicalet.org

Dissabte 10 juny; 20 h
Marabú Teatre: RIPRequiescat Pink Pace

Divendres 16 juny, 20 h
IVC: Pau
http://ladependent.com/pau/

Articles relacionats