23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Gandia presenta la II edició de ‘Jardí de Primavera’

· Els concerts que se celebraran els dies 6, 13, 20 i 27 de maig a les 20:30 h en un entorn natural que fusiona les arts musicals amb els diferents estils representats 

El El Centre Cívic Roís de Corella situat al Parc del País Valencià acollirà durant els divendres del mes de maig la II edició del ‘Jardí de Primavera’, un cicle de música emmarcat dins de la iniciativa cultural i d’oci CulturPop. Així ho ha presentat la regidora responsable dels Centres Cívics de Gandia, Liduvina Gil; qui ha estat acompanyada pel regidor de Cultura, Nahuel González, i Juanjo Reig, coordinador d’activitats culturals.

Els concerts que se celebraran els dies 6, 13, 20 i 27 de maig a les 20:30 h en un entorn natural que fusiona les arts musicals amb els diferents estils representats. Gil ha detallat que l’ampli ventall va “des de la música d’arrel valenciana amb Hilari Alonso fins al nou treball del grup gandià ‘La Ruba’, passant pel recull de poemes d’escriptores valencianes ‘Paraules de Dona’ i la veu singular de la guanyadora d’Operación Triunfo 2008, Virginia Maestro”.

“Aquest espectacle entra dins dels objectius del nostre govern per diversificar els espais culturals i poder oferir programació als diferents barris”, ha destacat González. A més, el regidor de cultura ha puntualitzat que aquesta iniciativa nascuda a la pandèmia va ser tot un èxit a la seua primera edició, gràcies en part, a un centre cívic ja convertit en un referent cultural.

Els concerts seran gratuïts i oberts a tots els públics, tot i que l’aforament estarà limitat (fins a les 450-500 persones que tenen cabuda en aquest espai). A diferència de l’edició passada, no caldrà una inscripció prèvia i es rebrà gent fins a completar la seua capacitat. Reig ha emfatitzat que “es tracta d’un espai fabulós: el jardí conjuga amb la piscina, acompanya l’entorn del parc de les Esclaves i de fons hi és el Molló”.

Programació
Tots els concerts començaran a les 20:30 h, amb obertura de portes a partir de les 20 h.
– 6 de maig: Hilari Alonso.
– 13 de maig: Paraules de Dona: Aitana Ferrer i Inma Marti.
– 20 de maig: Virginia Maestro.
– 27 de maig: La Ruba.

Articles relacionats