19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

Gandia preparada per a la quarta edició de Fira Mercat Gandia

 

 

– La Fira Extraescolars enceta la programació aquest divendres 8 i dissabte 9 de setembre.

– L’horari per als dos dies serà d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00  a 21.00  hores.

La quarta edició de Fira Mercat Gandia torna amb expositors de distints sectors professionals destinats a diversos públics: extraescolars, moda, calçat i complements o exposició de bonsais.

Tal com ha destacat la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Elena Moncho, “en totes les fires que estem preparant hi haurà aproximadament unes 3.000 visites per cadascuna, una data que crec s’ha de remarcar”.

L’encarregada d’encetar la quarta edició d’enguany serà la Fira Extraescolars, que tindrà lloc aquest divendres 8 i dissabte 9 de setembre, i serà “una fira molt esperada en la que trobarem 14 empreses de la nostra ciutat, el que suposa una oferta molt variada”, ha apuntat la regidora. Hi haurà activitats per als més menuts com balls, robòtica, rem, acadèmies d’anglés, atletisme, o scouts, entre altres.

L’horari per als dos dies serà d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00  a 21.00 hores. A més, el dissabte a la plaça del Prado a partir de les 18.30 hores els scouts faran diverses activitats per a totes les persones que vulguen participar i a les 19.30 hores l’escola de capoeira farà una exhibició i una masterclass.

Moncho ha convidat tothom “a acudir un any més a aquesta fira que enceta la quarta edició i que esperem que continue sent un èxit com els anys anteriors”.

Les dates en les quals es desenvoluparan les pròximes Fires són les següents:

– Outlet moda del 15 al 16 de setembre.
– Outlet Calçat i Complements: 22 al 23 de setembre
– Exposició Bonsais: del 29 al 3 d’octubre

Articles relacionats