28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Gandia alcança un 95% d’ocupació hotelera en el mes d’agost

Tal com marcaven les previsions, el mes d’agost ha estat un mes que ha donat molt bones dades per al sector turístic de la ciutat.

Així doncs, i segons les dades del departament de Turisme, l’ocupació mitjana ha estat del 95% a la majoria d’establiments hotelers arribant fins al 99% en el cas d’alguns hotels de la platja mentre que a Gandia ha arribat al 97%.

Són dades similars a les que ha publicat la patronal hotelera HOSBEC al seu darrer informe. Una xifres que situen Gandia amb un percentatge d’ocupació d’un 7% per sobre de la mitjana de la província o fins i tot 10 punts més que la ciutat de València. Aquests percentatges d’ocupació suposen haver millorat els registres del 2019.

Pel que fa a la restauració, des de DestíSafor s’afirma que ha estat un bon estiu i un bon mes d’agost amb xifres molt similars a les del 2022 encara que, si bé és cert que el preu de tiquet mitjà ha baixat, ha augmentat l’assistència per haver pogut doblar taules amb la qual cosa s’ha compensat la baixada de facturació mitjana.

Respecte als espais i recursos de la ciutat, el Palau Ducal ha superat les 12.000 visites durant els mesos de juny, juliol i agost; el Museu Faller ha arribat a 1.744, mentre que espais com el MAGa (2.057) o l’Aula Natura (569) han obtingut bons resultats.

La regidora delegada de turisme, Balbina Sendra, s’ha mostrat satisfeta pel resultat de la campanya turística fins ara i ha volgut agrair al sector la seua feina. Un treball impecable fet en conjunt i amb la qualitat com a pedra angular. Aquest fet fa que els visitants ens elegisquen a nosaltres per davant d’altres destinacions.

D’altra banda, també ha fet valdre la feina del consistori “perquè la ciutat i la seua platja estiguen sempre a punt i que el turista puga gaudir de totes les activitats organitzades que tenen com a objectiu que els visitants gaudisquen i puguen conéixer la Gandia més singular”.

Finalment, Sendra ha afirmat que “tot i que estem valorant les dades d’agost, queda molt estiu per endavant”.

Articles relacionats