GANDIA POSA EN MARXA UNA CAMPANYA PER ELIMINAR ELS GRAFITS

El regidor delegat de Serveis Bàsics al Ciutadà de l’Ajuntament de Gandia, Miguel Ángel Picornell, ha presentat aquest dijous la campanya de neteja de grafits que va començar dimarts passat i que es desenvoluparà durant els pròxims mesos als diferents barris de la ciutat.

Picornell ha destacat que «ahir vam presentar uns pressupostos municipals on la premissa bàsica és que cada cèntim dels impostos dels ciutadans, s’invertirà a millorar la qualitat de vida de tots i aquesta iniciativa és una mostra d’això».

 

D’aquesta manera, la primera fase de la iniciativa es desenvoluparà en el llit del riu Serpis comprés entre els ponts de l’avinguda del Grau i el pont vell d’Oliva i la zona de la plaça del Tirant.

El regidor ha criticat que «durant els últims anys aquest tipus de treballs no es realitzaven perquè el govern del PP estava més centrat en un altre tipus d’actuacions. La ciutadania hauria de valorar en què es gastava llavors els diners i en què s’està invertint ara».

L’actuació es realitzarà utilitzant diferents tècniques per afectar el menys possible les característiques dels murs de marbre, pedra i formigó, utilitzant productes químics que obren els porus de les pedres i realitzant una neteja final utilitzant pistoles d’aigua a pressió.

Finalment, Picornel va voler remarcar que «l’objectiu final del Departament de Serveis Bàsics és mantenir la ciutat en lloc de reparar-la, que és el que estem fent ara».

Et Pot Interessar