9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Gandia posa en marxa un tren turístic a la platja de l’Auir


Els veïns de Gandia i visitants podran conéixer la platja de l’Auir utilitzant el tren turístic que el departament de Turisme, que dirigeix l’edil Vicent Mascarell, ha iniciat des de hui.

Gandia tren turistic platja de lAuir
Fotografia Àlex OLtra

El tren recorrerà el passeig Marítim i connectarà la platja Nord amb la platja de l’Auir. Les eixides es faran de dimarts a diumenge des de la Turist Info Faro 1 a les 10.00, 11.30, 13.00 i 14.30 hores i arribarà fins al carrer Valldigna, al costat del carrer Ribera Baixa prèvia parada davant de la Colònia Ducal.
La tornada està programada a les 12.15, 13.45 i 15.15 hores.

El tiquet, que té un preu de 4€, serveix per al viatge d’anada a la platja de l’Auir i tornar fins a la Tourist Info, a excepció del trajecte que es fa a les 14:30 que no té tornada.

Tindran preferència els visitants que tornen dins del seu tram horari. Els visitants que vullguen tornar amb una excursió diferent de la seua ho podran fer sempre que queden places al tren.

Vicent Mascarell ha afirmat que aquesta nova mesura pretén acostar al gran públic la platja de l’Auir una vegada s’ha convertit en la primera platja verge de la Comunitat Valenciana que ha aconseguit la bandera blava. “Volem que tots els que ens visiten tinguen opcions per diversificar les seues activitats coneixent altres espais de Gandia“.

Articles relacionats