19.8 C
Gandia
Dilluns, 20 març, 2023

Gandia posa en marxa el Casal d’estiu

· Les persones interessades a realitzar la inscripció poden fer-ho telefonant al 96 295 98 05 o enviant un mail a casalestiualrois@gmail.com del 15 al 25 de juliol

La regidora delegada de la Infància, Liduvina Gil, ha informat aquest matí que de l’1 al 31 de juliol l’Ajuntament de Gandia posarà en marxa el ‘Casal d’Estiu’. Una iniciativa que desenvoluparà al Centre Cívic Roís de Corella dirigida a nens i nenes de 6 a 12 anys.

Gil ha destacat que aquesta iniciativa va nàixer l’any passat a proposta de Consell de la Infància i que juntament amb aquest organisme s’ha dissenyat tota una intensa programació lúdica-educativa, d’oci i temps lliure i cultural per als més petits de la casa.

D’una banda, els xiquets i xiquetes inscrits podran realitzar reforç escolar per a començar el nou curs amb garanties i per altra banda, hi ha programades activitats esportives a l’aire lliure, jocs al carrer i rutes socioculturals el patrimoni de la ciutat.

És una iniciativa que ja va tindre molt èxit l’any passat malgrat la pandèmia i que ajuda a enriquir la programació d’activitats dedicada als més menuts” va explicar l’edil.

L’horari de Casal serà de dilluns a divendres de 09:00 a 13.00 hores tot i que es pot ampliar l’horari en funció de les necessitats familiars des de les 08.30 hores. El preu de la iniciativa és de 80 € per tot el mes.

Les persones interessades a realitzar la inscripció poden fer-ho telefonant al 96 295 98 05 o enviant un mail a casalestiualrois@gmail.com del 15 al 25 de juliol.

Articles relacionats