15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Gandia plantarà de nou una Falla durant el pont d’octubre

 

El regidor delegat de Falles, Nacho Arnau ha anunciat, que el consistori gandià amb col·laboració de les Falles de Gandia, plantarà una falla durant el pont del 9 d’octubre i la festivitat del Pilar.

L’objectiu és posar en valor la festa fallera, Nacho Arnau ha comentat que “Creiem que donar a conéixer les falles en una època fora de l’habitual ens permetrà arribar a un públic que, potser, no haja tingut l’oportunitat de visitar-nos durant la celebració de les falles al març. Hem de continuar treballant en la línia de posar-les en valor per a convertir-les en un atractiu turístic més”.

D’altra banda s’impulsa la possibilitat d’allargar la temporada turística. “Donar als turistes una raó més perquè ens visiten i dinamitzar durant aquests dies el sector hoteler i hostaler. En definitiva, continuar col·laborant amb el sector turístic per a aconseguir la tan anhelada desestacionalització” ha assenyalat el regidor.

També es pretén col·laborar amb el món de les falles i els seus artistes, aportant una càrrega més de treball, que alleuge la difícil situació que han travessat una època difícil a causa de la pandèmia.

Destacar que el Monument serà realitzat per Pepe Más i que, aprofitant l’Any Jubilar, tindrà als *Borgia com a tema central.

Articles relacionats