21 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Gandia participa en el Congrés Internacional de Ciutats Educadores a la República de Corea

Gandia ha participat en el XVI Congrés Internacional de l’Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) s’ha celebrat a Andong, República de Corea, del 25 al 28 d’octubre del 2022.

Les regidores Liduvina Gil i Carmen Fuster van participar en aquest congrés juntament amb representants de 129 ciutats de 22 països de quatre continents, la Xarxa Mundial de Ciutats de l’Aprenentatge de la UNESCO, ciutats de la xarxa coreana de l’Aprenentatge a més d’acadèmics i experts en la matèria.

El Congrés ha atorgat un espai especial al diàleg entre la joventut i els polítics de les ciutats presents per incorporar la seua veu i opinions al debat sobre el futur de l’educació. Baix el lema «Ideant el futur de l’educació a la ciutat: Innovació, tradició i inclusió». El Congrés Internacional s’ha desenvolupat en un format híbrid, permetent així la participació de més persones.

Fuster ha explicat que la participació en el Congrés “ens ha permés conéixer com s’articulen aquest tipus de polítiques a altres ciutats repartides per tot el món i hem establit sinergies que ens permetran anar més enllà en aquest àmbit per tal d’aconseguir que Gandia siga una ciutat millor per a tots els seus veïns”.

Articles relacionats