19.7 C
Gandia
Dilluns, 20 maig, 2024

Colp als ciclistes valencians, desapareix l’estructura de “Manuela Fundación”

L’equip professional “Manuela Fundación”, que dirigeix el siller José Antonio Bonillo, no continuarà en l’escamot internacional després de no presentar els avals necessaris per a la pròxima temporada.

Una esquadra plena de polèmiques, amb impagaments i fugida de corredors en tots els seus tres equips com el júnior, sub 23 i professional. Precisament Miguel Solera de Palmera va haver d’abandonar l’esquadra nassarita a mitjan temporada per què no veia clar el seu futur.

Corredors de la talla d’Isaac CantónSebastián Mora, Daniel Jiménez, Hernaiz Miguel Juan i Joel del Ojo, també van abandonar l’equip farts de faltes promeses.

No obstant això José Antonio Bonillo, pare del professional del BardianiIker Bonillo, va intentar fins a última hora la incorporació d’algun patrocinador però va ser totalment impossible.

El president de la Federació Valenciana, José Enrique Gutiérrez apunte “que és una danya i màximament quan s’ha jugat amb la il·lusió dels xavals”.

Cal recordar que Manuela Fundación ja va fer alguna cosa semblant en el Granada CF quan va agafar la direcció de l’equip de futbol fa uns anys.

És sens dubte un perjudici per a l’escamot valencià, ja que era un equip on podia donar eixida als corredors de la província, ja que s’havia nodrit en el seu segon equip amb ciclistes d’ací.

Ara i després del fiasco de l’equip professional, Bonillo ha posat en funcionament l’equip júnior que portara el nom del seu fill. L’estructura tindrà 11 corredors i hi haurà dos corredors de l’equip valler Retirem Amiant; Gerard Tebar i Sergio Marin.

Articles relacionats