12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Gandia organitza una taula redona sobre nutrició i salut emocional

FOTO: Natxo Francés

La regidora delegada de Polítiques Saludables de Gandia, Liduvina Gil, ha informat de la celebració a la Casa de la Marquesa el pròxim 4 abril a partir de les 19.30 hores de la II Taula redona titulada ‘Nutrició i salut emocional. L’entrenament invisible’. Gil ha estat acompanyada pels dos ponents que participaran en la jornada: Víctor Rubio, entrenador i professor, i Esteban Peiró, Màster en dietètica i nutrició.
Tal com ha informat l’edil, la iniciativa va adreçada a entitats esportives tot i que també està oberta al públic en general. “Comptarem amb dos experts en la matèria per explicar com afecta la nostra alimentació als nostres sentiments i a l’inrevés. Aquestes conductes es poden corregir mitjançant la utilització d’eines que passen per aspectes emocionals i alimentaris” va declarar Liduvina Gil.
Per la seua banda, Víctor Rubio, ha explicat que “la recerca de l’equilibri es trastoca per aspectes com l’estrés, els horaris o el pas del temps. La nutrició i el teu estat emocional condiciona no només el rendiment esportiu sinó el nostre dia a dia a la feina, per exemple. Les persones som emocions. Com mengem i les nostres emocions ho condicionen tot“.
Finalment, Esteban Peiró ha incidit que “intentarem explicar i desxifrar la pregunta clau sobre la relació entre l’alimentació i el nostre estat d’ànim. Ja sabem que les emocions poden estar condicionades pels nostres propis gens” i destaca que “la vida mateixa és molt dura i el nostre rendiment diari requereix conéixer aquests aspectes. Tot el que ens passa diàriament suposa una càrrega i estic convençut que la gent que vinga a la xerrada descobrirà que amb una correcta alimentació ens anem a equilibrar emocionalment“. 

Articles relacionats