13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Gandia organitza una marató de contes

El regidor delegat de Cultura a l’Ajuntament de Gandia, Joan Muñoz, i Toni Ordiñana, tècnic responsable del Servei de Biblioteques, han presentat la primera de les activitats que amb motiu del Dia del Llibre se celebrarà a Gandia el pròxim 22 d’abril.

Joan Muñoz ha informat que des de l’IMAB (Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques) es realitzaran diverses activitats adreçades a tots els públics. La primera d’elles serà la Marató de Contes que es realitzarà al passeig Germanies en horari d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores. La iniciativa pretén que la ciutadania i col·lectius participen en l’explicació dels contes als més petits.

El tècnic responsable del Servei de Biblioteques ha explicat que “pretenem que la matèria tinga rellevància. És una iniciativa que es va fer fa més d’una dècada i pretenem recuperar-la. Els llibres es poden llegir però també explicar i creiem que és una forma molt visual i cridanera en fer-ho públic i implicant a la ciutadania“.

Durant el pròxim mes, les persones interessades a participar podran dirigir-se al departament de Biblioteques de manera presencial o a través de xarxes socials o correu electrònic. “Ja tenim una primera selecció de contes i assessorarem els interessats sobre els textos i com realitzar les seues explicacions. Tenim 7 o 8 col·lectius, alumnes, associacions o polítics interessats en la iniciativa i esperem que siguen moltes més les que participen“.

Articles relacionats