16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

El taller de teatre d’Asmisaf prepara l’estrena d’una nova obra

El Teatre Serrano va acollir este dilluns l’assaig del nou espectacle que està preparant ASMISAF (Associació Prominusvàlids Psíquics de la Safor) , que permetrà als escolars conéixer el teatre de la mà dels actors que interpretaran “Alícia al país de les meravelles”.

La iniciativa forma part del projecte Espai d´Art-Taller de Teatre d’ASMISAF, que té com a objectiu fonamental la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual i el desenvolupament d’habilitats cognitives, socials i de comunicació, tot açò a través de l’expressió artística i la creativitat.

Amb aquest programa l’Associació Pro-minusvàlids Psíquics de la Safor ja va interpretar el passat mes de gener en diverses poblacions de la Safor l’obra “Adagio”, un projecte en el qual es va bolcar el treball i l’enginy d’un nombrós grup de persones, llavors amb un elenc d’11 persones amb discapacitat intel·lectual, usuaris de ASMISAF, que en aquesta ocasió treballen com a actors del Taller de Teatre. A més, compten amb el suport de dos tècnics i un voluntari que intervenen en la posada en escena i en l’organització de les obres.

Articles relacionats