28.1 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Gandia obri les inscripcions dels Centres de Convivència a Persones Majors

 

 

– Els Centres de Convivència per a Persones Majors obrin les inscripcions el pròxim dilluns 11 de setembre

– La novetat enguany és que als centres de Roís de Corella, Corea i Grau de Gandia s’incorpora el de Marxuquera.

– Les activitats són les següents:  CARTEL COREA 23-24 valencia, CARTEL GRAU 23-24 Gandia, CARTEL MARXUQUERA 23-24 Gandia,CARTEL ROÍS 23-24 Gandia

La regidora de Gent Gran, Maribel Codina, acompanyada per les coordinadores dels Centres de Convivència per a Persones Majors de Roís de Corella i Corea, Ana Ferrer i Mònica Llàcer respectivament, han anunciat aquest matí en roda de premsa que l’obertura d’inscripcions per al curs 2023-24 dels centres comença el pròxim dilluns 11 de setembre.

El període de matrícula finalitzarà el pròxim divendres 22 de setembre i l’horari de les inscripcions serà de 9.00 h a 13.00 h. El curs començarà el 16 d’octubre.

La matrícula es podrà realitzar de forma en línia a través de la pàgina web de l’Ajuntament (gandia.es) i de forma presencial demanant cita prèvia telefonant als centres de Corea i Roís de Corella. Al Grau la matricula es realitzarà al centre de convivència (C/Ciscar, 12) i a Marxuquera, que és la novetat enguany, al centre social de 9.30 h a 13.00 h i de 16.00 h a 19.00 h.

«Els requisits necessaris per a cursar aquests cursos és estar en possessió de la targeta daurada i targeta CEAM. S’ofereixen un total de 46 cursos entre els quatre centres de Convivència: Corea, Roís de Corella, Grau i Marxuquera», ha informat la regidora.

Per la seua part, Ferrer ha destacat que la programació «està ja molt consolidada i, a més, consensuada amb els mateixos usuaris perquè estiguen satisfets amb tot allò que es fa». A més, la coordinadora ha explicat que «es toquen moltes àrees, ja que hi ha una part artística on es fan balls de saló, dansateràpia, fit-flam, socarrats o pintura, després la part física i cognitiva on es treballa la memorització, gimnàstica, pilates i ioga».

Llàcer, per la seua part, ha valorat el «gran ventall d’activitats que estan programats, ja que és molt ample. Enguany hem afegit el centre de Marxuquera a la programació, on s’ofertarà la gimnàstica i la memorització. A més, a Corea la novetat és el ball en línia, on dos usuaris seran els mateixos professors».

La matrícula és conjunta, per tant, una persona que vaja al centre de Corea pot matricular-se a Marxuquera atés que el full d’inscripció és el mateix. Sols s’admet un full d’inscripció, però sí que es poden sol·licitar fins a tres activitats entre els quatre centres que hi ha.

Articles relacionats